Skaff deg bensinkort du også

Er du klar over at du kan spare flere tusen kroner i året på å skifte ut ditt vanlige visakort med et bensinkort som fungerer på samme måten? Nei, det var du kanskje ikke, de færrste er klar over fordelene de beste bensinkortene gir. Før i tiden var besparelsen på disse drivstoffkortene så små at folk flest ikke tok seg bryet med å skaffe seg et, tiden har gått og rabattene med bensinkort har gått kraftig opp, holdningene til bensinkort har derimot omtrent forblitt uendret.

Der hvor man tidligere kunne spare 10 øre per liter bensin, kan man nå spare over 80 øre liter per bensin, med så store besparelser er jo det faktisk på grensen til idioti og ikke bruke et bensinkort i hverdagen. Hva er så et bensinkort og hvordan skaffer man seg ett? Et bensinkort er egentlig ikke noe mer enn et vanlig kredittkort. Du kan handle på kreditt, du får betalingsutsellse og alle de andre fordelene et kredittkort gir, på toppen av dette får du meget gode rabatter på drivstoff. Hvor store rabatter snakker vi om? Velger du det beste bensinkortet kan du få over 4% rabatt per eneste liter du fyller.

Du bør med andre ord skaffe deg et bensinkort umiddelbart. Lurer du på hvilke kort du skal velge? Sjekk ut denne siden her: http://www.bestebensinkort.info/flexi-visa.html Dette er det bensinkortet jeg bruker i hverdagen og er meget fornøyd med det! Jeg sparer 4% på alle kjøp på alle bensinstasjoner landet over. Bra deal spør du meg!


365privat er også et meget godt bensinkort.

Hvor mye sparer jeg så i året lurer du kanskje på? Jeg kjører en god del, både gjennom jobben og privat, så for meg lønner det seg hvertfall med et bensinkort. La oss si at jeg fyller tanken 1 gang i uken, dette er et forsiktig estimat, for jeg kjører virkelig mye. 1 tank i uken på 55 liter, det blir 2860 liter i året, for ordensskyld runner jeg opp til 3000 liter bensin i året. Bensinprisene går jo opp og ned, men gjennomsnittsprisen er ca 14kr. 3000 liter ganger med 14 kr per liter blir 42 000kr. Det er jo egentlig sinnsykt å tenke på hvor mye man bruker på bensin i året, men uansett. Rabatten jeg får er på 4%. 4% av 42 000kr = 1680kr. Som du ser av regnestykket så sparer jeg nesten 1700kr i året ved å bruke et bensinkort når jeg betaler for drivstoffet mitt. Ikke koster det noe å skaffe seg heller.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits