Slik får du penger på dagen

Jeg har selv vært i en situasjon der man trenger penger, og det gjerne på dagen. Jeg husker en gang jeg skulle ha bilen på EU-kontroll for noen år siden, jeg tenkte det bare skulle bli en liten sjekk og at det ikke ville koste så mye. Der tok jeg feil gitt! Nå har ikke jeg så mye peiling på bil, men det var hvertfall en hel haug av deler som måtte skiftes. Hva gjør man da så? Det var over 20 dager til jeg fikk lønn og bilen måtte jo fikses.. Heldigvis finnes det banker som gir ut smålån og forbrukslån omtrent på dagen. Jeg søkte om et lån på 10 000kr hos Bank Norwegian og fikk de utbetalt i løpet av noen få dager. Noen er kritiske til slike forbrukslån, men jeg visste jo at jeg hadde lønn i vente og at jeg kunne betale ned hele lånet i løpet av et par måneder. Alternativet var jo å gå uten bil i 2 måneder til jeg hadde spart opp nok penger til å ha råd til reperasjon. Da måtte jeg tatt buss til jobb og det er jo ikke gratis det heller.

Så, om ulykken er ute, uansett hva det skulle være, kan det være greit med lånetilbydere som gir deg penger på dagen. Det finnes jo et lite uttall av banker som gir deg slike lån og har man aldri brukt slike lån før kan det være vanskelig å finne det lånet som passer best for deg. Jeg vil anbefale en sammenligningstjeneste for forbruksklån om du trenger penger på dagen. Med en slik tjeneste kan du lett sammenligne de forskjellige lånene og finne det perfekte lånet for deg. Her kan du sammenligne rente, samt hvor gammel du må være for å få lånet. Du finner en bra side om penger på dagen her..

Et annet alternativ til forbrukslån er kredittkort. Mange banker gir deg kredittkort i løpet av få dager etter du søker. Har du en tannlegetime du må få gjennomført uten penger til å betale? Søker du om kredittkort har du dette som oftest i posten i løpet av noen få dager. For å få en oversikt over kredittkort kan du sjekke ut anbefalte kredittkort.

Det er faktisk veldig enkelt å søke om lån, denne instruksjonsvideoen viser hvor lett det faktisk er:

 

Et lite tips helt på tampen. Kredittkort og forbrukslån er dyre lån så jeg mener det kun bør brukes i nødstilfeller hvor man virkelig trenger penger raskt. Man bør betale regningene så fort det lar seg gjøre slik at rentekostnadene ikke blir høye.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits